exkl. momsinkl. moms
Spara 33%

Migatronic Rallymig161i inkl ML 161 3M

(7 kundrecensioner)

9,363.00 kr  Exkl. moms 6,290.00 kr  Exkl. moms

Artikelnr: MIG79337030 Kategorier: , , , Etiketter: , , , , , , ,

Beskrivning

Rallymig 161i inkl ML 161 3m 

Strömområde   20-160
Nätspänning +/-15%,     1x230V
Säkring,     16A
Intermittens 100% /20°C,   A/V   135
Intermittens 60% /20°C,   A/V   145
Intermittens 40% /20°C,   A/V   160
Skyddsklass   IP 23S
Tomgångsspänning,     90V
Mått (HxBxL),      370x230x450 mm
Standard EN/IEC60974 -1. – 5. -10.
Vikt,    13 kg

MAXIMAL FLEXIBILITET

Med varje RallyMIG följer ett ergonomiskt brännarhandtag med svanhals som går att vrida 360 grader. Du får större komfort och minskad risk för fel.
Elektrodhållare och TIG-brännare (för skraptändning) finns också som tillval till RallyMIG.

KOMPAKT, SYNERGISK, FLERFUNKTIONELL

Svetsa svart stål, rostfritt stål och aluminium.
Perfekt för välutrustade verkstäder, servicefordon och hobbygarage.
Gjord för att bära med sig.

UTOMHUSSVETSNING

Omvänd polaritet gör att det går att svetsa utomhus med elektroder eller innershieldtråd (utan gas)

UTNYTTJA STRÖMMEN TILL MAX

RallyMig är försedd med PFC (Power Factor Correction), vilket gör att du kan svetsa med en lång nätsladd eller med en generator som strömkälla.
PFC gör att strömmen utnyttjas maximalt och det går att svetsa med ungefär 25 % högre svetsström med endast 16A-huvudsäkringar.

RALLYMIG 161 PFC

Det är en enkel och användarvänlig digital kontrollpanel med synergi-svetsprogram. Du behöver bara ställa in ett vred, så ställs alla andra svetsparametrar in automatiskt.


VAR REDO FÖR MORGONDAGENS SVETSUPPGIFTER.

Ha alltid den senaste programvaruuppdateringen till hands. Uppfyll framtidens krav och var redo för alla tänkbara svetsjobb. Din RallyMIG förblir aktuell.

Vad som ingår i paketet:

-Rallymig161i

-En bärrem

-Slangpaket

-Återledare

-Gasslang

-Två vändbara matarhjul (0,6 + 0,8 och 0,8 + 1,0).

Tillbehör och reservdelar som är bra att köpa med:

 • Gaskåpa till MIG Slangpaket                  Art nummer: 145SB075
 • 10-P Kontaktrör (Munstycke) M6 0.8mm     Art nummer: 140SB054
 • TIG Slangpaket 101V 4M                         Art nummer: 80392655
 • Fjärrkontrollmodul                                  Art nummer: MI80300273
 • Elektrodhållare 3M                                  Art nummer: 161iMMA
 • Aluminium kit 1.0mm                             Art nummer: MIG81100137
 • Kontaktrörshållare                                 Art nummer: MIG80119020

Mer information

Vikt 14 kg
Dimensioner 45 × 23 × 37 cm

7 recensioner av Migatronic Rallymig161i inkl ML 161 3M

 1. Eric Lif

  Denna är en riktigt bra svets. Det är få MAG-invertrar som även ger tillgång till MMA och TIG. Svetsar oerhört bra. Mycket lite sprut, även vid längre utstick och frånsvetsning. Fungerar mer än utmärkt för alla typer, hobbyister, yrkesfolk, verkstäder osv. Med MMA går det att svetsa grovplåt/balkar och för t.ex. bilplåt eller annan tunnplåt så är den inställningen där man ställer in efter godstjockleken riktigt bra. Man behöver inte veta trådmatsningshastighet eller volt som andra maskin kräver, antingen steg eller steglöst utan det är bara köra på.

  Detta är en av de trevligare och mångsidiga svetsar jag har använt. Så för dig som vill ha en maskin värd pengarna så köpa denna. 3 Metoder på en maskin samt den goda intermittensen är mycket goda. Går utmärkt att lära sig svetsa TIG, MMA eller MAG med.

 2. Peck (verifierad ägare)

  Jag måste säga att jag är förvånad, denna Rallymig 161i presterade betydlig bättre än jag faktisk kunnat drömma om, så låt dig inte luras av att det är en 220 volts maskin jag har bränt fina svetsar i allt från 2mm vanlig plåt till 6mm s355 konstruktionsstål den presterar bättre än du kan tro, mycket bättre och för nybörjare som har svårt med inställningar är det rena rama drömfabriken ställ in plåttjoklek och bara köra på …En kanonsvets till ett otroligt bra pris och jag rekomenderar fjärren till handtaget det gör allt svetsande så mycket enklare …såvida du inte alltid sitter med svetsen i knät såklart…

 3. fredrik vestling (verifierad ägare)

  Jag är riktigt nöjd, enkel att använda, bärbar, känns stabil. Ser fram emot att testa MMA och TIG. Kan varmt rekommendera fjärrkontrollen till svetspistolen, enkel att installera och underlättar svetsningen!

 4. Jan-Erik Falk (verifierad ägare)

  Jag svetsar mycket i mitt arbete men har haft en billigare/enklare mag hemma, den har väl fyll sin funktion men vilken skillnad med min nya Rallymig. Den känns lika proffsig som de vi har på jobbet. Den svetsar gärna med längre utstick på tråden med maskinens egna inställningar, och det känns ovant första gångerna men man vänjer sig och slipper att tråden bränner fast i kontaktröret stup i ett. Tre maskiner i en för 7500kr inkl, som ligger i spannet upp mot 160Amp dessutom, det är svårt att klå. Pinne funkar stabilt som väntat. Ser fram mot att köpa till Tig-paket så småningom. En petitess är att strömknappen för start av svetsning sitter på ovansidan pistolen så man startar med tummen istället för pekfingret, men det är också bara en vane/smaksak.

 5. Morgan

  Fin maskin, jag saknar inte trefas efter att testat denna. Det är ett måste att köpa fjärrkontrollen, jag använder den hela tiden.

  Vinklingbart grepp på maskinen är också kanon.

  Ja, trådutsticket är längre och matningsknappen på ovansidan. Det var lite ovant. Men nu efter någon månad inget jag reflekterar över.

  Kanonköp, och till ett mycket bra pris här!

 6. victor.sundblad (verifierad ägare)

  Total nybörjare på svetsning, bara testat att svetsa lite med pinne innan. Är verkligen nöjd med svetsen, bara ställa in materialtjocklek och köra. Tycker jag får till bra svetsar och har hittills kört 1 – 4 mm tjockt material.

  Ett tips är att jag tyckte först att trådmatningen gick lite långsamt men kalibrerade den då enligt anvisning i manualen – sen gick den kanon! Jag hade justerat trådspänningen utan att kalibrera.

  Dessutom riktigt snabb leverans och bra service o pris från IP-produkter, rekommenderas!

 7. Benny Hedlund

  En svets som man inte släpper ifrån sig i första taget .
  Tänkte först köpt en kemppi minarc evo 200 mig men fick ett väldigt bra bemötande & kunnighet av ip produkter om att köpa en rally mig istället ,vilket visade sig vara ett kanon köp som jag absolut inte ångrar.
  Jag är i behov att lätt kunna ta med mig svetsen & att ha tre kanon svetsar med sig i bilen är inte fel när man åker iväg på reparations uppdrag.
  Sen framförallt priset gjorde den inte sämre.
  Jag var först tveksam i.o.m jag tyckte den var lite väl billig om den nu var så bra . MEN den är jätte bra fungerar otroligt bra i 5-8 mm med migsvets . Kört med den i 30 timmar än så länge i 5 mm grovt & den levererar ett kanon resultat.

  Jag rekommenderar denna starkt

  Tack ip produkter för bra vägledning i köpet

  Bennys skog & alltjänst

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *