exkl. momsinkl. moms

Sigma One C 400 Syneric DC

56,860.00 kr  Exkl. moms

400 A luftkyld invertersvets med hög prestanda – idealisk för intensiva svetsuppgifter inom tillverkning där huvudsyftet är att hålla produktiviteten hög.

Hög intermittens – svetsa länge och oavbrutet.

Få program och funktioner – endast det essentiella.

Artikelnr: MIG79542430 Kategorier: , , Etiketter: , ,

Beskrivning

400 A luftkyld invertersvets med hög prestanda – idealisk för intensiva svetsuppgifter inom tillverkning där huvudsyftet är att hålla produktiviteten hög.

  • Hög intermittens – svetsa länge och oavbrutet.
  • Få program och funktioner – endast det essentiella.
  • Snabb svetsning med puls.
  • Avancerad utrustning, lätt att använda.

Använd maskinen för svetsning av stora stålkonstruktioner, prefabricerade komponenter och tjocka plåtar i konstruktionsstål och rostfritt stål i produktionshallar eller andra arbetsplatser.

Svetsen levereras komplett med: Grafisk panel, MigaMEM, vagn, 3 m slangpaket, 3 m jordkabel, matarhjul och hållare för slangpaket (vänster).

Den grafiska panelen innehåller även standard svetsprogram för svart stål, rostfritt stål och aluminium.

 

Med One blir uppgifterna gjorda
Med Sigma One får du de nödvändiga svetsprogram och funktioner som du behöver för att utföra effektiv och förstklassig svetsning i flera pass. Ljusbågen behöver inte förfinas utan det är bara att svetsa. Använd utrustningen för rotsvetsning och ytterligare lager.

Du kan svetsa under många timmar utan någon minskning av strömmen och utan försämring av  svetskvaliteten. Svetsa så många meter per dag som uppgifterna kräver. Med ett tillräckligt stort team av svetsare kan produktiviteten hållas på absolut max.

Du kan koncentrera dig helt och hållet på arbetet. Grunduppgiften är som vanligt: att svetsa. En Sigma One kan du ta med dig in i containrar eller andra smala utrymmen och du behöver inte avbryta jobbet stup i kvarten. Håll produktiviteten hög. Gör klart jobbet som du startade.

 

Grafisk kontrollpanel
Du navigerar lätt på den enkla och tydliga displayen som är lätt att avläsa för både svetsaren och arbetsledaren. Den underlättar de dagliga arbetsrutinerna och ser till att arbetet blir effektivt.

Interface är användarvänligt för alla användare – oavsett erfarenhet. Välkända symboler och visuella presentationer visar hur dina justeringar kommer att påverka svetsningen. Vigtig information som material, gas och godstjocklek visas tydligt och finns alltid lätt till hands.

Synergi DC
Vid synergi är alla primära svetsparametrar sammanknutna, så de följer varandra. Välj den styrningen, om du har behov för föinställda svetsprogram till att utföra specifika uppdrag.

 

Användarklass S/CE
Elverk – min effekt 27 kVA
Intermittens 100 %/40 °C (MIG) 300 A/29.0 V
Intermittens 60 %/40 °C (MIG) 370 A/32.5 V
Intermittens 100 %/20 °C (MIG) 345 A/31.5 V
Mått (H × B × L) 700 × 260 × 735 mm
Nätspänning 3 × 400 V
Skyddsklass IP 23
Standard IEC60974-1. IEC60974-10 Cl. A
Säkring – trög 20 A
Svetsområde (MIG) 15-400 A
Trådrulle storlek 15 kg
Vikt 52 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sigma One C 400 Syneric DC”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *