exkl. momsinkl. moms

Migatronic plasmaskärare Zeta 100

61,620.00 kr  Exkl. moms

Zeta 100 är bärbara och användarvänliga 3-fas plasmaskärmaskiner i ett robust chassi – lämpad till servicebilen och i verkstaden.

Maskinerna kan användas till skärning i alla ledande metaller och metallegeringar.

Artikelnr: MIG79624105 Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Zeta 100 är bärbara och användarvänliga 3-fas plasmaskärmaskiner i ett robust chassi – lämpad till servicebilen och i verkstaden. Maskinerna kan användas till skärning i alla ledande metaller och metallegeringar.

• Energibesparande vilolägesfunktion
• Finfogning
• Slitdelar med lång livslängd

En enkelt och användarvänlig funktionspanel ger precis hantering av plasmaskärprocessen. Process och strömstyrka ställs in efter godstjocklek, och maskinerna är färdiga för skärning. Zeta-serien använder uteslutande tryckluft som plasmagas och kan anslutas till exsisterande tryckluftanläggning. Maskinerna är förberedda för generatordrift.

Strömbesparande standbyfunktioner ger optimal skär- och driftsekonomi. Tändning av plasmaskärbågen sker automatisk med pilotljusbåge. Det förlänger livslängden på slitdelarna i brännarhuvudet.

FINFOGNING MED ZETA 100
Zeta 100 är förberedd för finfogning; en process som används till t.ex detektering av bindingsfel efter svetsning. Plåttjockleken avgör maskinvalet Zeta 60 och Zeta 100 klarar kvalitetssnitt i plåtar upp till antingen. 12 mm eller 25 mm. Vid delsnitt utan särskilda krav på snittkvalitet kan plåttjockleken ökas med 50%. Se maskinernas skärkapacitet i schemat till höger.

SKÄRNING I HÅLAD PLÅT ÄR EN STANDARDFUNKTION
Med ett enkelt knapptryck kan Zeta maskinerna även användas till skärning i perforerade eller utstansade plåtar.

MANUELL SKÄRNING
Zeta 100 till manuell skärning levereras med antingen 6 m skärslang eller, vid behov för extra räckvidd, 15 m skärslang.

AUTOMATISERAD SKÄRNING
Zeta 100 till automatanvändning levereras med 6 m automatslang och uttag för fjärrkontroll. Denna variant kan med sin inbyggda Arc Detect-signal styras från automater och vridbord till automatisering av skärprocessen.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Migatronic plasmaskärare Zeta 100”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *