exkl. momsinkl. moms

Fiberrondell 3M 125×22 60+ 982C 25-pack

725.00 kr  Exkl. moms

3M Cubitron II-fiberrondeller 982C presterar bättre än keramiska sliprondeller i branschen. Rondellerna är tillverkade i en teknik med precisionsformade 3M-slipkorn som ger två gånger så hög.

25st i denna förpackning!

Artikelnr: S327624 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

25st Fiberrondell 3M 125×22 60+ 982C

-Genom tekniken med precisionsformade 3M-slipkorn avverkar rondellerna exceptionellt snabbt med mindre tryck, och är effektivare än alla konventionella keramiska sliprondeller i branschen
-Vara upp till dubbelt så länge som konventionella rondeller
-Hållbarheten per rondell är betydligt längre, fler delar per rondell kan bearbetas med färre rondellbyten

3M Cubitron II-fiberrondeller 982C presterar bättre än keramiska sliprondeller i branschen. Rondellerna är tillverkade i en teknik med precisionsformade 3M-slipkorn som ger två gånger så hög skärhastighet, varaktighet och hållbarhet än konventionella rondeller samtidigt som de kräver mindre sliptryck.

Använd våra kraftiga 3M™ Cubitron™ II-fiberrondeller 982C för många olika användningsområden, som t.ex. kantbrytning, gradning och borttagning av svetsfogar på kolstål, valshud, gropar och defekter, gropar. Våra rondeller höjer ribban för högeffektiva slipprodukter, ger två gånger så hög skärhastighet, varaktighet och hållbarhet än konventionella keramiska sliprondeller och kräver samtidigt mindre sliptryck. Används för att slipa och bereda stora och små metallytor. Vid krävande användning slutförs fler delar per rondell, vilket gör att den inte behöver bytas så ofta. Våra rondeller är tillverkade i en teknik med precisionsformade 3M-slipkorn som bildar triangelformer vilka är elektrostatiskt placerade på baksidan. Dessa bildar vassa spetsar som fungerar som enskilda kapinstrument och skär genom metall extremt effektivt. Slipkornen slits på ett jämnt sätt och är självslipande i och med att spetsarna brister. Detta minskar hetta som orsakas av friktion och förlänger rondellens hållbarhet. Den kraftiga, styva baksidan är tillverkad av vulkaniserad fiber som motstår slitage och klarar tuff slipning. Våra rondeller är tillverkade för maximerad avverkningsförmåga, minskat sliptryck och mindre ansträngning för användaren.

 

Föreslagna användningsområden
– Används med högt tryck till svetsslipning, kantbrytning och gradning

-Diameter: 125mm
-Korn: 60+
-Innehåll i frp: 25st

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fiberrondell 3M 125×22 60+ 982C 25-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *