exkl. momsinkl. moms

Esab MMA Rogue ES 200i PRO CE

Dagarna för medelmåttig inträdesnivå är förbi.

Med okonventionella egenskaper, oöverträffad prestanda och en helt ny industridesign inleder Rogue en ny era av svetskapacitet som tvingar dig att tänka om kring allt du förväntar dig av en bärbar MMA-maskin i den här prisklassen.

Är du redo att välja Rogue? PRESTANDARogues teknik på högre nivå ger dig exakt, professionell och jämn styrning för smidig, stabil ljusbågsprestanda och låga svetssprutnivåer för alla typer av MMA-elektroder och svetspositioner.

Artikelnr: EM0700500079 Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Dagarna för medelmåttig inträdesnivå är förbi. Med okonventionella egenskaper, oöverträffad prestanda och en helt ny industridesign inleder Rogue en ny era av svetskapacitet som tvingar dig att tänka om kring allt du förväntar dig av en bärbar MMA-maskin i den här prisklassen. Är du redo att välja Rogue?

PRESTANDA
Rogues teknik på högre nivå ger dig exakt, professionell och jämn styrning för smidig, stabil ljusbågsprestanda och låga svetssprutnivåer för alla typer av MMA-elektroder och svetspositioner. Justerbar Hot Start gör det mycket enkelt att tända din ljusbåge, även med de svåraste elektroderna. Det justerbara bågtrycket bidrar till att öka inträngningen och hindrar att elektroden fastnar. Aldrig tidigare har en svetsmaskin på inträdesnivå varit så packad med prestanda av så hög kvalitet.

KRAFT
Släng iväg dina fördomar om svetsmaskiner i den här klassen – Rogues kraft står sig i jämförelse med maskiner som är dubbelt så dyra. I Pro-modellerna ingår Power Factor Control-teknik (PFC) som skapar en mycket effektiv och stabil ljusbåge som står emot strömvariationer. Rogue körs på 120 V eller 230 V med flexibel automatisk ingångsspänningskompensation (90–270 V), vilket gör den perfekt för både huvudström och generatorström. Med upp till 25 % intermittensfaktor vid 200 A gör Rogue att du kan svetsa med ett bredare intervall av elektroddiametrar – upp till 4 mm – så att du kan arbeta mer effektivt, svetsa färre strängar och få arbetet utfört snabbare.

STYRKA
Det robusta och starka formpressade glasfiberhöljet är konstruerat för att motstå stöt efter stöt, i verkstaden eller ute i fält. Rogue är hållbar och väderbeständig, med en IP23S-klassificering för användning i tuffa tillämpningar utomhus. Precis som alla ESAB-maskiner, har Rogue branschledande treårsgaranti för oslagbar sinnesfrid. Hejdå, billigt konstruerade svetsmaskiner.

LIFT TIG-UTEFFEKT
När tillämpningar kräver mer styrning av värmetillförsel eller strängprofilen kan du använda Rogues Lift TIG-uteffekt för att svetsa stål, rostfritt och andra järnmetaller. Lift TIG ger pålitliga ljusbågständningar utan att man behöver använda höga frekvenser. Du kan räkna med att Rogue ger en stabil TIGljusbåge med likström ner till 10 A vid svetsning av tunna eller ömtåliga delar.

BÄRBARHET
Rogues kompakta utformning och lätta vikt gör den enkel att bära från jobb till jobb. Den väger endast 6,8 och 8,2 kg och dess stadiga handtag och axelremmen som medföljer gör den mer bekväm än tidigare att ta med dit du behöver. Den stabila ljusbågsprestandan innebär dessutom att du kan använda långa förlängningskablar vid arbete även på de mest avlägsna platserna utan att det påverkar svetskvaliteten. Det är definitionen av en bärbar arbetshäst.

ANVÄNDBARHET
Rogue har testats i laboratorier runtom i världen för att säkerställa att den håller global prestanda och användbarhetsstandarder. Det lättanvända gränssnittet har en stor, exakt digital display som är lättläst från 25 meters håll. Oavsett var du arbetar, svetsar Rogue helt enkelt bra.

DET ÄR DAGS ATT GÅ MED I ROGUE-REVOLUTIONEN
Nu när du känner till omvälvande, regeltrotsande Rogue är det enda beslut du har kvar att fatta att välja den modell som är rätt för dig.

  • Överlägsna ljusbågegenskaper – jämn, stabil prestanda.
  • Analogt fjärruttag.
  • Generatorkompatibel – lämplig för användning med generatorer (7 kW rekommenderas).
  • Enkel att använda – ställ in svetsströmmen och svetsa med utmärkta resultat.
  • Praktisk utformning – gör strömkällan lätt att bära, vilket underlättar arbete på nästan alla arbetsplatser.
  • Robust utformning – IP23S utformad för tillverkningstillämpningar i verkstäder eller ute i fält.
  • PFC säkerställer en stabil ljusbåge och motståndskraft mot strömvariationer även vid arbete med långa förlängningskablar upp till 100 meter (endast PRO-versionen).

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Esab MMA Rogue ES 200i PRO CE”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *